Suojainten erikoisliike palveluksessanne!

Tervetuloa kotisivuillemme - myös mobiilina!

Kun hankit suojaimia tai työvaatteita, ota suunnaksi SuojainExpertti. Uskomme voivamme auttaa Sinua pyrkimyksissäsi säilyttää työkykysi ja terveytesi.

Kymmenien tuhansien tuotteiden valikoima ja Suojainexpertti yhteistyökumppaneineen Sinun käytettävissäsi!  Henkilökohtaisten suojianten valinta on erittäin tärkeä, siksi mielelläni keskustelen henkilökohtaisesti, mikä olisi paras vaihtoehto juuri sinulle.  Pelkkä netistä tilaaminen, ilman asiantuntevaa apua ei ole hyvä vaihtoehto.  Siksi soita tai lähetä yhteydenottopyyntö minulle.

Pyrimme pitämään sivustoamme aina ajantasalla.  Jos et löydä tietoa haluamastasi tuotteesta, toivottavasti soitat meille. Tavoitteemme on lisätä uusia tuotteita aina kun saamme uutuuksia myyntiimme.

Suoritamme putoamissuojainten määräaikaistarkastuksia. Ota yhteyttä!

 

NYT TARJOUKSESSA!

 • ALE!

  Salli Satulatuolit JOULUTARJOUKSESSA VARASTOSSA OLEVAT

  Swing keinumekanismilla treenaat huomaamatta.

  Swing ja Swingfit Satulatuolien keinumekanismi mahdollistaa istuimen vapaan liikkumisen kaikkiin suuntiin ilman erillistä säätökahvaa. Näin voit jumpata istuessasi, mikä parantaa aineenvaihduntaa, vahvistaa syviä lihaksia sekä lisää alaselän liikkuvuutta. Koko keho aktivoituu. Tuolin keskiraon ansiosta hyvä ryhti säilyy koko päivän. Tasapainoinen ja rento istuma-asento syventää hengitystä, joka pitää vireystilan hyvänä silloinkin, kun joudut istumaan pitkään. Salli Satulatuolilla on helppo liikkua ja kurotella välineitä. Käytön päätteeksi satulatuoli vie vähän tilaa ja voit työntää sen vaikka kokonaan työpöydän alle. Päällyste nahkaa, tehty jäämäpaloista, luontoa säästäen.  Care mallit saatavana mustana. LISÄKSI SAMAAN ALE-HINTAAN MULTI ADJUSTER MALLI!!! 10:LLE NOPEIMMALLE TÄHÄN HINTAN!

  Muista, että uuteen istuma-asentoon tottuminen voi viedä aikaa, mutta on pienen vaivan arvoista!

  Sallilla on runsas valikoima ergonomiaa parantavia lisävarusteita, ja tarvittaessa saat koko työpisteen pöytineen meiltä! Varaa ilmainen koekäyttö jo tänään  p. 0400325076  (huom. toimituskulut veloitetaan).

   

  575,00  450,00  sis. ALV 24%

AJANKOHTAISTA