Hengityksensuojaimet

SR 100 Premium Pack hengityssuojain

62,00  sis. ALV 24%

Täydellinen hengityssuojainpaketti moneen työhön! Naamarin kaksi uloshengitysventtiiliä tekevät uloshengitysvastuksen hyvin pieneksi. Suojattu venttiilikansi suojaa tehokkaasti uloshengitysventtiiliä pölyltä ja lialta. Naamarin helposti säädettävä nauhasto on muotoiltu V-malliin ja kupera päälakilevy takaavat varman ja mukavan istuvuuden. Matalalle kiinnittyvä suodatin ei estä näkyvyyttä. Naamarissa käytetetään Sundströmin tehokkaita ja pitkäikäisiä suodattimia. Toimitukseen sisältyy muovirasia ja testikiekko toiminnan testaamiseksi.

Tuotetunnus (SKU): 1000 Osasto:

Kuvaus

Iholle miellyttävä ja kestävä silikonimateriaali. Hyvin kasvoille tiivistyvä muotoilu. Ei vuoda uloshengitysilmaa silmälaseille, eli soveltuu hyvin silmälasien käyttäjälle. Kasvo-osa on helppo puhdistaa vaikka pesukoneessa (Huom. älä yritä pestä suodattimia – kysy ohjeita).Tarvittaessa saatavana myös isompi ja pienempi kasvo-osa erikseen, sekä varaosia.

Ns. ”paperisiin kertakäyttömaskeihin” verrattuna hyvin taloudellinen ja turvallinen oikein käytettynä. Vuosikustannus päivittäisessä käytössä on jopa 90% vähemmän kuin käytettäessä kertakäyttöisiä P3-luokan suojaimia.

Vastaa EN 140:1998 vaatimuksia. Nimellinen suojauskerroin 50.

Tarjoushinta 62,- sisältää SR 100 puolinaamarin silikonia, sisältää myös P3-hiukkas-, A1-kaasu- ja 5 kpl esisuodattimia pidikkeineen, käyttöohje ja puhdistusliina. Soveltuu esimerkiksi maatalouteen, suksien voitelijalle, hiukkasallergeeneja vastaan, joka kodin ja työpaikan monipuoliseksi ja laadukkaaksi yleissuojaimeksi. Saatavana myös muita kaasusuodatintyyppejä.

(Suositushinta 83,30)

P3 pienhiukkassuodatin h. 12,- €/kpl. 5 kpl:n erä 49,- TARJOUS.