Näytetään kaikki 14 tulosta

 • Moottoroidut hengityssuojaimet – valikoima

  Puhallinmoottorilla varustettuja suojaimia on hyvin erilaisia eri käyttötarkoituksiin. Hankintaan kannattaa käyttää aikaa ja käydä sovittamassa tuotteita myymälässä, jolloin parhaiten löytää sopivimman ratkaisun ja neuvot juuri omaan käyttöön. Puhallinluokista meillä on edustettuna TH2 ja TH3 luokat merkeiltä Scott ja Sundström. Myös paineilmaan liitettävät suodatinyksiköt ja henkilökohtaiset varusteet saatavana.

 • PRO 2000 SCOTT suodattimet

  * Meiltä löydät yleisimmät Scott Pro 2000 suodattimet HETI VARASTOSTA
  * Kuvan hinta tuotteesta PF 10 P3, täysin laatikoin vielä edullisemmin!

  7,50  sis. ALV 24%
 • SUNDSTRÖM SUODATTIMET

  * Meiltä löytyy Sundströmin yleisimmät suodattimet!
  * Kuvassa SR 510 P3 suodatin.
  * Kysy lisätietoja valikoimasta Raimolta 0400325076.

  11,00  sis. ALV 24%
 • KASVOSUOJA SURGICAL MASK 50 KPL

  Tämä kasvouoja on kolmikerroksinen ja kiinnitetään kätevästi korvien taakse.  Huom!  Type FFII R, eli suojaa myös roiskeilta.
  16,50  sis. ALV 24%
 • Hengityssuojain MB30V

  Hengityssuojain MB30V

  Hienoa viikolla 30 tulee varastoon P-3 Tason kertakäyttö hengityssuojaimet varastoon!  Pyydä tarjous aina isommista eristä! Laatikossa on 10 kpl MB30V suojaimia.
  27,50  sis. ALV 24%
 • Hengityssuojain MB20V

  Hyväksi ja mukavaksi käyttää, todettu kertakäyttöinen MB20V (suojaustaso P-2).  Pakkauksessa 15 kpl suojaimia.
  30,00  sis. ALV 24%
 • SR 100 Premium Pack hengityssuojain

  Täydellinen hengityssuojainpaketti moneen työhön! Naamarin kaksi uloshengitysventtiiliä tekevät uloshengitysvastuksen hyvin pieneksi. Suojattu venttiilikansi suojaa tehokkaasti uloshengitysventtiiliä pölyltä ja lialta. Naamarin helposti säädettävä nauhasto on muotoiltu V-malliin ja kupera päälakilevy takaavat varman ja mukavan istuvuuden. Matalalle kiinnittyvä suodatin ei estä näkyvyyttä. Naamarissa käytetetään Sundströmin tehokkaita ja pitkäikäisiä suodattimia. Toimitukseen sisältyy muovirasia ja testikiekko toiminnan testaamiseksi.

  60,00  sis. ALV 24%
 • Kaasumittari Protégé ZM O2

  Protégé ZM yksittäinen mittari on huoltovapaa ratkaisu kaasunvalvontaan. Mittari on pieni, ergonomisesti muotoiltu ja helppo käyttää.
  Saatavilla kolme mallia: hapelle (O2), rikkivedylle (H2S) ja hiilimonoksidille (CO). Aktivoidaan painikkeella, säädettävät varoitusasetukset ja helppolukuinen näyttö. Kun olet käynnistänyt laitteen ensimmäisen kerran, monitori hoitaa loput. Kaasunmittauksen aktivoinnin jälkeen, ei tarvitse ladata tai kalibroida.
  Litiumioniakun ansiosta voidaan käyttää kentällä vuorokauden ympäri, joka päivä kahden vuoden ajan. H2S- ja CO-malleissa on lepotila, jota voidaan käyttää akun keston pidentämiseen, jopa yhdellä vuodella.
  Hälytysominaisuudet: Punainen merkkivalo, ääni- ja tärinähälytykset. Huom. tilaustuote, toimitusaika noin 3-5 tpv.

  215,00  sis. ALV 24%
 • SR 200 kokonaamari

  Kokonaamari voi olla yhtä mukava kuin puolinaamari! Tarkoitettu käytettäväksi silloin, kun vaaditaan äärimmäistä turvallisuutta ja hyvää hengitysmukavuutta. Kokonaamarissa on samat suodattimet ja paineilmaliitäntä kuin Sundströmin puolinaamareissa. Naamarissa on kaksi erittäin pienen hengitysvastuksen omaavaa uloshengitysventtiiliä, silikonirunko ja kankainen pikasäätönauhasto. Osa sisäänhengitysilmasta ohjautuu pc-näkölevylle huurtumisen estämiseksi. Naamari on lisäksi erittäin kevyt. Nimellinen suojauskerroin 500.

  280-3 suodatindapapteri sisältyy tuotteeseen. Hinta ei sisällä suodattimia. Voidaan liittää puhallinyksiköihin SR 500 ja SR 700.

  Saatavana laminoidusta lasista valmistetulla visiirillä.

  Vastaa EN 136:1998 vaatimuksia.

  219,00  sis. ALV 24%
 • Vyötäröllä kannettava suodatinpidike SR 905

  Vyötäröllä pidettävä suodatinpidike malliin SR 900, toimitetaan yhdessä vyön ja tuplaletkun SR 952 kanssa.

  Erittäin alhainen sisään- ja uloshengitysvastus

  Voidaan käyttää Sundström Safetyn puoli- ja kokonaamareille tarkoitettujen suodattimien kanssa

  Sopii käytettäväksi esimerkiksi hitsaus- ja hiomakoneiden kanssa

  Letku- ja kipinäsuojus sisältyvät

  HUOM! Puolinaamari SR 900 ja suodattimet eivät sisälly.

  248,00  sis. ALV 24%
 • Purelite Xstream puhaltava hengityksensuojain

  Peruspakkaus sisältää:

  • 1x Purelite Xstream
  • 2x TH2P suodatin pari
  • 1x Akku 8h
  • 1x Latauslaite
  • 1x Virtausilmaisin
  • 1x Kantopussi
  510,00  sis. ALV 24%
 • PROFLOW S C 160+ ALOITUSPAKETTI (HUPULLA)

  Paketti sisältää suositun Proflow 2 C + Huppu FH1 + letku + 2 kpl PF10 pölysuodattimia. Puhalitimen teho 160 l/min.  HUOM! Kuvassa FH 2 -huppu.  Käyttömukavuuden vuoksi paketissani on FH … Lue lisää
  920,00  sis. ALV 24%
 • Puhallinlaite CleanAIR® Asbest

  TUOTETIEDOT TuotekuvausHarvinaisen kevyt ja pienikokoinen puhallinyksikkö on suunniteltu aktiiviseen hengityksen ja kasvojen suojaukseen yhdessä kokonaamarin kanssa, ympäristöissä missä asbestia esiintyy. CA Asbest -puhallinlaite ja Shigematsu kokonaamari muodostavat hengityssuojainjärjestelmän, minkä suojauskerroin … Lue lisää
  1 050,00  sis. ALV 24%
 • VALMISPAKKAUS SUNDSTRÖM SR 500 JA SR 570

  Valmispakkaus Sundström SR500/SR570 SR 500 on akkukäyttöinen puhallin, joka yhdessä suodattimen ja hyväksytyn kasvo-osan kanssa kuuluu Sundströmin puhallinavusteisiin hengityssuojainlaitejärjestelmiin. SR 500:aa voidaan käyttää vaihtoehtona suodattimella varustetuille hengityssuojaimille kaikissa sellaisissa käyttökohteissa, … Lue lisää
  1 100,00  sis. ALV 24%