Näytetään kaikki 7 tulosta

 • EAR Tracers korvatulppa

  Korvatulppa Ear Tracers 3M™ E-A-R™ Tracer -korvatulppien pehmeät ja joustavat ulokkeet mukautuvat korvakäytävään muodostaen kolminkertaisen tiivisteen melua vastaan, ja tulpat ovat havaittavissa metallinpaljastimella. Lisäksi niissä on helposti näkyvä sininen metallinpaljastimella … Lue lisää
  5,00  sis. ALV 24%
 • Zekler 402 kuulonsuojain

   

  Kuulonsuojain päälakisangalla. Hyvä vaimennus korkeilla ja keskitaajuuksilla. Säädettävän päälakisangan ja leveiden tiivisterenkaiden ansiosta miellyttävä käyttää. Sopii ympäristöihin, joissa melu ei ole kovin voimakasta.

  • Vaimennustaso: Level 1
  • Säädettävä päälakisanka
  • Pehmeä, vaihdettava päälakipehmuste
  • Leveät ja helposti vaihdettavat tiivisterenkaat

  Vastaa EN 352-1 vaatimuksia.

  24,00  sis. ALV 24%
 • Zekler 412R radiokuulonsuojain

  FM stereoradiolla varustettu kuulonsuojain mahdollistaa radion kuuntelun melun sijaan ja muita häiritsemättä. Hyvä kanavien kuuluvuus, myös siellä missä aiemmin muilla radiokuulonsuojaimilla on ollut ongelmia. Parantaa työssä viihtyvyyttä ja kuulonsuojainten käyttöä. Varustettu 3,5 mm aux audioliitännällä esim. MP3 soittimelle. Hyvä vaimennus korkeilla, matalilla ja keskitaajuuksilla. Säädettävän päälakisangan ja leveiden tiivisterenkaiden ansiosta miellyttävä käyttää. 2 kpl 1,5V AA paristoja – käyttöaika noin 130 tuntia. Lisävarusteita, mm. kasvonsuojain saatavana. SNR -30 dB.

  Vastaa EN 352-1, 352-6 ja 352-8 vaatimuksia.

  Saatavana myös suojakypärään kiinnitettävä malli samaan tarjoushintaan!

  69,00  sis. ALV 24%
 • Howard Leight Sync digital radiokuulonsuojain

  Erittäin suositeltu radiokuulonsuojain, jossa patentoitu Air Flow Control. Sisäänrakennettu FM/AM-radio LCD-näytöllä. Automaattinen radiokanavien haku tekee käytöstä miellyttävää. AUX-sisääntulo MP3-soittimen tai muun äänilaitteiston kytkemiseen.10 ohjelmoitavaa muistia radiokanaville ja äänenvoimakkuudelle. Äänitasonrajoitin 82 dB(A). Paristojen käyttöikä n. 111 tuntia, kaksi AA-paristoa. 3,5 mm liitäntäjohto muihin komponentteihin sisältyy.

  Vastaa PPE-direktiivin 89/686/ECC sekä soveltuvin osin EN 352 vaatimuksia.

  97,00  sis. ALV 24%
 • ZEKLER 412S Kannattaa hankkia nyt edullisesti!

  Miellyttävä käyttää ja hyvä ääninen BLUETOOTH-KUULOSUOJAIN. Hintakin on edullinen!

  Tuotetiedot:

  Streaming-kuulonsuojain, joka tarjoaa kuuloketason äänenlaadun suojauksesta tinkimättä. Sisäänrakennettua mikrofonia voi käyttää silloin, kun melunlähteen voi sammuttaa tai käyttäjä voi poistua meluisasta tilasta.

  • Bluetooth®-kantama 10 m
  • Helposti käytettävät painikkeet: Play, pause, next, previous, answer/reject incoming call, end call, volume up/down
  • EPS (Electronic Protection System) rajoittaa äänen kaiuttimissa turvalliselle tasolle
  • Sisäänrakennettu litium-ioni-akku kestää jopa 38 tuntia
  • Säädettävä pääpanta pehmeällä ja vaihdettavalla pehmusteella
  • USB-latauskaapeli mukana

  Täyttää määräykset henkilönsuojaindirektiivissä 89/686 ETY ja -asetuksessa 2016/425 sekä standardeissa EN 352-1, EN 352-8 ja RED 2014/53/EU.

  169,00  sis. ALV 24%
 • Orelo yksilöllisesti valetut kuulonsuojaimet

  Erittäin toimiva konsepti kuulonsuojausratkaisuksi teollisuuteen ja muihin vastaaviin työpaikkoihin. Suojainten käyttö ja puhtaanapito on suunniteltu mahdollisimman helpoksi. Hinnat sisältävät yhdysnarun ja väri on vapaasti valittavissa kuudesta eri vaihtoehdosta. Värillinen suojain on havaittavissa helpommin katoamisen estämiseksi sekä käytön valvonnan mahdollistamiseksi. Hoidamme valosten ottamisen teollisten asiakkaiden omissa tiloissa tehokkaasti ryhmissä työaikaa säästäen. Neljä erilaista vaimennusvaihtoehtoa takaavat sopivimman mahdollisen suojauksen erilaisiin työtilanteisiin, jolloin puhe ja varoitusäänet jäävät paremmin kuuluviin. Suodattimet päästävät ilman läpi, jolloin ei synny tukkoista tunnetta. Suojaimeen mahdollista saada yksilöllinen laserkaiverrus, teollisuudessa esim. henkilönumero.
  Industry-suojaimen valmistusmateriaali on joustava silikoni ja DigiFit-malli valmistetaan lasimaisen kovasta akryylista. Molemmat mallit ovat kestäviä ja helppoja puhdistaa, tehokkaasti esim. puhdistustableteilla.

  Saatavana myös motoristiversio, joka mahtuu hyvin kypärän alle.

  SNR-arvot eri suodatintyypeillä 20-28 dB

  HINTA ALKAEN 175,00 SIS. ALV 24%.  SISÄLTÄÄ VALOKSET JA TOIMITUKSEN.  Mahdollisuus myös valoksen tekoon työpaikallanne.

  175,00  sis. ALV 24%
 • 319,00  sis. ALV 24%