Näytetään kaikki 6 tulosta

 • EAR Tracers korvatulppa

  Korvatulppa Ear Tracers 3M™ E-A-R™ Tracer -korvatulppien pehmeät ja joustavat ulokkeet mukautuvat korvakäytävään muodostaen kolminkertaisen tiivisteen melua vastaan, ja tulpat ovat havaittavissa metallinpaljastimella. Lisäksi niissä on helposti näkyvä sininen metallinpaljastimella … Lue lisää
  5,00  sis. ALV 24%
 • Zekler 402 kuulonsuojain

   

  Kuulonsuojain päälakisangalla. Hyvä vaimennus korkeilla ja keskitaajuuksilla. Säädettävän päälakisangan ja leveiden tiivisterenkaiden ansiosta miellyttävä käyttää. Sopii ympäristöihin, joissa melu ei ole kovin voimakasta.

  • Vaimennustaso: Level 1
  • Säädettävä päälakisanka
  • Pehmeä, vaihdettava päälakipehmuste
  • Leveät ja helposti vaihdettavat tiivisterenkaat

  Vastaa EN 352-1 vaatimuksia.

  24,00  sis. ALV 24%
 • Zekler 412R radiokuulonsuojain

  FM stereoradiolla varustettu kuulonsuojain mahdollistaa radion kuuntelun melun sijaan ja muita häiritsemättä. Hyvä kanavien kuuluvuus, myös siellä missä aiemmin muilla radiokuulonsuojaimilla on ollut ongelmia. Parantaa työssä viihtyvyyttä ja kuulonsuojainten käyttöä. Varustettu 3,5 mm aux audioliitännällä esim. MP3 soittimelle. Hyvä vaimennus korkeilla, matalilla ja keskitaajuuksilla. Säädettävän päälakisangan ja leveiden tiivisterenkaiden ansiosta miellyttävä käyttää. 2 kpl 1,5V AA paristoja – käyttöaika noin 130 tuntia. Lisävarusteita, mm. kasvonsuojain saatavana. SNR -30 dB.

  Vastaa EN 352-1, 352-6 ja 352-8 vaatimuksia.

  Saatavana myös suojakypärään kiinnitettävä malli samaan tarjoushintaan!

  79,00  sis. ALV 24%
 • AKTIIVINEN BLUETOOTH KUULOSUOJAIN WORLIFE OS EP CONNECT

  Saatavissa erä (10 kpl) Worklife OS aktiivinen, bluetooth kuulosuojain.  Olen testannut suojaimen ja voin todeta, että laatu/hinta on kohdallaan. Bluetooth toimii hyvin samoin kuin aktiivitoiminta.  Kannattaa hankkia edullinen kuulosuojain.
  124,00  sis. ALV 24%
 • Orelo yksilöllisesti valetut kuulonsuojaimet

  Erittäin toimiva konsepti kuulonsuojausratkaisuksi teollisuuteen ja muihin vastaaviin työpaikkoihin. Suojainten käyttö ja puhtaanapito on suunniteltu mahdollisimman helpoksi. Hinnat sisältävät yhdysnarun ja väri on vapaasti valittavissa kuudesta eri vaihtoehdosta. Värillinen suojain on havaittavissa helpommin katoamisen estämiseksi sekä käytön valvonnan mahdollistamiseksi. Hoidamme valosten ottamisen teollisten asiakkaiden omissa tiloissa tehokkaasti ryhmissä työaikaa säästäen. Neljä erilaista vaimennusvaihtoehtoa takaavat sopivimman mahdollisen suojauksen erilaisiin työtilanteisiin, jolloin puhe ja varoitusäänet jäävät paremmin kuuluviin. Suodattimet päästävät ilman läpi, jolloin ei synny tukkoista tunnetta. Suojaimeen mahdollista saada yksilöllinen laserkaiverrus, teollisuudessa esim. henkilönumero.
  Industry-suojaimen valmistusmateriaali on joustava silikoni ja DigiFit-malli valmistetaan lasimaisen kovasta akryylista. Molemmat mallit ovat kestäviä ja helppoja puhdistaa, tehokkaasti esim. puhdistustableteilla.

  Saatavana myös motoristiversio, joka mahtuu hyvin kypärän alle.

  SNR-arvot eri suodatintyypeillä 20-28 dB

  HINTA ALKAEN 175,00 SIS. ALV 24%.  SISÄLTÄÄ VALOKSET JA TOIMITUKSEN.  Mahdollisuus myös valoksen tekoon työpaikallanne.

  175,00  sis. ALV 24%
 • 359,00  sis. ALV 24%