Kuulonsuojaimet

Orelo yksilöllisesti valetut kuulonsuojaimet

175,00  sis. ALV 24%

Erittäin toimiva konsepti kuulonsuojausratkaisuksi teollisuuteen ja muihin vastaaviin työpaikkoihin. Suojainten käyttö ja puhtaanapito on suunniteltu mahdollisimman helpoksi. Hinnat sisältävät yhdysnarun ja väri on vapaasti valittavissa kuudesta eri vaihtoehdosta. Värillinen suojain on havaittavissa helpommin katoamisen estämiseksi sekä käytön valvonnan mahdollistamiseksi. Hoidamme valosten ottamisen teollisten asiakkaiden omissa tiloissa tehokkaasti ryhmissä työaikaa säästäen. Neljä erilaista vaimennusvaihtoehtoa takaavat sopivimman mahdollisen suojauksen erilaisiin työtilanteisiin, jolloin puhe ja varoitusäänet jäävät paremmin kuuluviin. Suodattimet päästävät ilman läpi, jolloin ei synny tukkoista tunnetta. Suojaimeen mahdollista saada yksilöllinen laserkaiverrus, teollisuudessa esim. henkilönumero.
Industry-suojaimen valmistusmateriaali on joustava silikoni ja DigiFit-malli valmistetaan lasimaisen kovasta akryylista. Molemmat mallit ovat kestäviä ja helppoja puhdistaa, tehokkaasti esim. puhdistustableteilla.

Saatavana myös motoristiversio, joka mahtuu hyvin kypärän alle.

SNR-arvot eri suodatintyypeillä 20-28 dB

HINTA ALKAEN 175,00 SIS. ALV 24%.  SISÄLTÄÄ VALOKSET JA TOIMITUKSEN.  Mahdollisuus myös valoksen tekoon työpaikallanne.

Osasto:

Kuvaus

Hei!  Nopeaan toimitukseen yksilölliset Orelon korvatulpat.  Hinta on alkaen 175 € sis. Alv 24 %.  Orelon valikoima on laaja.  Tutustu vaihtoehtoihin Orelon sivuilla, www.orelo,fi

Soita heti numeroon 0400 325076 ja varataan aika valoksien tekoon,  HUOM! Yrityksen tulen tekemään valokset myös paikanpäälle ( vähintään 5 asiakasta).