Ostaminen

Myymälämme palvelee yrityksiä, yhteisöjä ja yksityisiä aukioloaikojen puitteissa ja myös tilauksesta. Myymälämme on pieni, mutta suosituimpia tuotteita pyrimme varastoimaan. Jos haluat varmistua välittömästä saatavuudesta, ota yhteyttä! Kuitenkin kaikkia tuotteita saamme normaalisti noin 3-7 pvän sisällä.

Kun olet löytänyt jotain kiinnostavaa esimerkiksi SUOSITUIMMISTA TUOTTEISTAMME tai sivupalkin TOOLSTORE – linkin kautta, voit soittaa, lähettää tiedustelun sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella tai tulla käymään. Myymälässämme voit sovittaa tuotteita ja saada vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Tämän sivuston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Toimitamme noutomahdollisuuden lisäksi tuotteita ympäri Suomen postin ja matkahuollon välityksellä ja kuluilla. Lähialueen yrityksille toimitamme tuotteet perille. Alle 20 euron tilauksia emme lähetä.

Meillä voi maksaa käteisellä, electron, debit- ja credit – korteilla. Toimitusmyyntinä toimitamme tuotteet normaalisti ennakkolaskulla tai postiennakolla. Huomaa että alle 62 euron laskutettaviin eriin lisäämme 7,50 pientoimitusmaksun normaalien lähetyskulujen lisäksi.

Tutustu suosituimpiin tuotteisiimme!

 

Lue tärkeää tietoa tuoteryhmistämme!