Näytetään kaikki 11 tulosta

 • Kylmähaude kertakäyttö KOTIMAINEN

  Kotimainen kylmähaude lievittää särkyä ja turvotusta esim. nyrjähdyksen jälkeen. Kun pussia puristetaan, sisällä oleva vesipussi rikkoutuu ja pussi kylmenee. Pidä pussia vamman päällä 10-20 minuuttia. Kylmähaudetta ei tulisi asettaa suoraan ihoa vasten paleltuman välttämiseksi. Kylmähaude on kertakäyttöinen.

  Muista KKK = koho – kompressi – kylmä venähdyksien ja nyrjähdyksien ensihoitoon.

  1,60  sis. ALV 24%
 • Silmänhuuhteluspray 726000 150 ml

  Spray pölyn ja lian huuhteluun silmistä ja haavoista.  Spraypullossa on tasainen suihku ja yhteensä 5 minuutin huuhteluaika. Toimii tehokkaana apuna mm. pintahaavojen puhdistuksessa. Voidaan käyttää useita kertoja ja huuhteluneste pysyy steriilinä viimeiseen pisaraan saakka.

  HUOM! Spray ei korvaa silmänhuuhtelua akuuteissa silmätapaturmissa (esim. syövyttävien aineiden roiskeet), mutta toimii jatkohuuhteluna kuljetuksen aikana ensihuuhtelun jälkeen.

  Pullon muoto mahdollistaa käytön kaikissa asennoissa, myös ylösalaisin. Läpinäkyvän korkin sinetti rikkoutuu ensimmäisellä avauksella. Pulloa voidaan säilyttää sekä pysty- että vaaka-asennossa. Huuhteluneste pullon sisällä on pakattu erilleen ponnekaasusta, joten ne eivät sekoitu keskenään.

  12,00  sis. ALV 24%
 • Kangaslaastari CED 6444 täydennys 6x40kpl

  Salvequick laastariautomaatti eri laastarivaihtoineen on helppokäyttöinen ratkaisu työpaikalle. Laastarit ovat aina saatavilla ja käyttövalmiina. Laastarikasetit ovat lukittuna automaatissa, mikä estää hävikkiä.  Automaatti täydennetään nopeasti ja helposti erityisen avaimen avulla.

  26,00  sis. ALV 24%
 • First Aid Kit Cederroth Medium

  Ensiapulaukku vahvaa ja kestävää materiaalia.

  40,00  sis. ALV 24%
 • Pieni ensiaputaulu Cederroth

  Seinään kiinnitettävä muovitaulu, jossa tärkeimmät haavanhoito- ja ensiaputarvikkeet.

   

  49,00  sis. ALV 24%
 • ENSIAPUKAAPPI pellinen (kotimainen)

  • Kotimainen ensiapukaappi
  • Kaapin mitat 40 x 33 x 13
  • Sisällön löydät meiltä!
  52,00  sis. ALV 24%
 • First Aid Kit Cederroth Large

  Hyvin varustettu ensiapulaukku vahvaa ja kestävää materiaalia.

  60,00  sis. ALV 24%
 • Cederroth silmähuuhteluasema 721500

  Cederroth silmänhuuhtelu – todettu keittosuolaliuosta tehokkaammaksi emäksisiä että happamia roiskeita vastaan *

  Cederroth silmänhuuhteluasema on suunniteltu siten, että huuhtelun voi aloittaa mahdollisimman nopeasti. Asemassa on  kaksi huuhtelupulloa, jotka avautuvat automaattisesti, kun ne kierretään irti telineistään. Huuhtelupullo huuhtelee tehokkaasti n. 1,5 minuuttia.

  4,5 vuoden käyttöaika.

  150,00  sis. ALV 24%
 • Ensiapuasema Cederroth (UUSI MALLI)

  Ensiapuasema (suositushinta 238,-) sisältää nyt myös: Cederroth Burn Gel 2 kpl/rasia. Palovammataitos viilentää nopeasti ja lievittää tehokkaasti kipua. Taitoksen geeli jäähdyttää jopa kaksi tuntia ja on vaikutukseltaan yhtä tehokas kuin juokseva vesi.

  180,00  sis. ALV 24%
 • First Aid Kit Cederroth X-large

  Lujatekoinen ja kestävä First Aid Kit

  180,00  sis. ALV 24%
 • Annostelija-automaatti Comac

  Annostelija-automaatti Comac Poistohintaan!

  Automaattinen Comac-annostelulaite on yksinkertainen ja turvallinen vaihtoehto käsien desinfiointiin. Laite sisältää paristoilla toimivan, täytettävän annostelulaitteen sekä tyylikkään jalustan. Tuote soveltuu monipuolisesti useisiin käyttökohteisiin, kuten ostoskeskusten, ruokakauppojen, yritysten, ravintoloiden, koulujen ja terveyskeskusten tiloihin.

  Annostelulaite sisältää yhden litran annostelupullon, jonka voi täyttää millä tahansa käsien desinfiointiaineella. Annostelu on säädettävissä kahteen annosteluasetukseen: 1 annos (noin 1100 käyttökertaa) 2 annosta (noin 550 käyttökertaa). Käden liikkeestä aktivoituva sensori annostelee ennalta määritetyn annosmäärän turvallisesti ilman pintakosketusta.
  Siirrettävän ja vakaan telineen ansiosta annostelulaite voidaan sijoittaa helposti mihin tahansa tilaan, jossa käsihygieniatasosta huolehtiminen on tärkeää.
  Annostelija toimii 4 x LR6/AA paristoilla (eivät sisälly pakkaukseen).
  Telineen koko: 278 x 1450 x 256 mm. Paino: 15,5 kg.

  350,00  sis. ALV 24%